[ Zonder wiet ]

Dichterbijblij

ZONDER
WIET ....

Fantastisch
niet ??!

Stimulans,
juiste yoga,
als super-
kans !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 08-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Op een goede manier, veel effectiever dan gymnastiek en sport, waarbij doorgaans geforceerd wordt en het effect averechts ! Dit even op grond van meer dan een halve eeuw beroepservaring ! Over het algemeen wordt er zeer slecht les gegeven, zonder behoorlijk, zeer geleidelijk opbouwend systeem !! Iedereen kan hier veel profijt van hebben en staat los van enige godsdienst ! Een gezonde geest alleen vanuit een gezond lichaam ! Dat is onze basis; het lichaam niet voor niets ! Het sporten wordt daarna veel beter, kan ik als schaatser beamen !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘[ Zonder wiet ]’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.